Veel gestelde vragen

Hier vind je antwoorden

1

Kan ik uw producten rechtstreeks bij u kopen?

Vanwege het beleid van ons bedrijf verkopen wij onze producten niet rechtstreeks aan kunstenaars. Wij werken alleen met officiële distributeurs en winkels. Op onze website vindt u een winkel bij u in de buurt waar u onze producten kunt kopen.

2

Verkoopt u uw producten online?

Op dit moment hebben wij geen webshop en verkopen wij onze producten niet via onze website. Veel onafhankelijke webshops verkopen onze producten en via hen kunt u online bestellen.

3

Ik kan uw producten niet vinden in de winkel in de buurt van mijn locatie. Wat moet ik doen?

Het is mogelijk dat sommige winkels onze producten niet verkopen. U kunt de winkel vragen om onze producten voor u te bestellen.

4

Ik wil graag uw distributeur worden. Wat moet ik doen?

Wij staan ​​altijd open voor samenwerking met nieuwe distributeurs en winkels. Neem dan contact met ons op via info@oldholland.com en wij bespreken de mogelijkheden met u.

5

Ik heb een klacht over een product. Wat moet ik doen?

Als u een probleem ondervindt met een van onze producten, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Stuur ons een e-mail naar info@oldholland.com met een gedetailleerde beschrijving. We zullen het probleem zorgvuldig onderzoeken en te zijner tijd bij u terugkomen.

6

Wat betekent de letter vóór het kleurnummer op uw etiket? Bijvoorbeeld: A1 Titaniumwit of F39 Ceruleanblauw?

De letter voor het kleurnummer verwijst naar de kleurserie. Het geeft de relatieve prijs van de kleur aan en wordt voornamelijk bepaald door de kosten van het pigment. Serie A is het minst duur en serie F het duurst.

7

Ik ben zwanger. Kan ik jullie producten gebruiken?

U hoeft niet te stoppen met schilderen en je kunt onze kleuren gebruiken tijdens de zwangerschap, zolang u maar voorzichtig bent. Het is echter de moeite waard om te weten dat sommige chemicaliën in verven van alle producenten schadelijk kunnen zijn als u er regelmatig in zeer grote doses aan wordt blootgesteld.

8

Worden jullie producten op dieren getest?

Wij testen onze producten niet op dieren. Geen van onze leveranciers doet dierproeven.

9

Kan ik uw influencer worden op Instagram, Youtube, Facebook en andere Social Media kanalen?

Op dit moment zijn wij niet op zoek naar influencers die ons merk gaan promoten op Social Media kanalen.

10

Kan ik gratis monsters van jullie verf krijgen?

Wij verstrekken geen gratis monsters van onze producten.

11

Kan ik van jullie sponsoring, geschenken en gratis verf krijgen?

Wij zijn een klein bedrijf en hebben een beperkt budget voor sponsoring. Door de vele aanmeldingen die wij wekelijks ontvangen, zijn wij genoodzaakt het besluit te nemen dat wi geen sponsoring, geschenken en gratis verf meer verstrekken.

Heb je nog meer vragen?